Tuesday, 29 January 2013

Ego

Assalamualaikum Warahmatullah Wabarakatuh, Alhamdullilah baru sekarang dapat cari ilham,masa lepas sibuk dengan assignment yang selalu mencemburui aku. Hekhek. Dengan common test yang menggunakan formula yang cukup banyakk.

Aduhh.

Topikkk pleaseee . 


EGO





Yess semua orang wujud perasaan sebegitu. Kenapa? Allah S.W.T dah jadikan umatNya sebegitu dan kita tak dapat lari dari perasaan ego itu sendiri.

Ego aku pulak bila aku remove orang tapi gatal lagi nak stalker pasal orang tu.
Kenapa begitu? Sebab orang tu pernah jadi orang yang aku kenal ataupun aku sayang dulu.

Disebabkan EGOlah aku remove.
Senang kita biarkan dia bahagia dengan sesiapa saja. InsyaAllah dengan harapan kita pun bahagia dengan cara itu. Hehhhhh apa kejadahnya ? Takde kena mengena langsung.

Untuk pengetahuan korang, memang ada certain orang yang aku remove

Tapi diantara certain orang itulah yang selalu aku stalker kembali, dalam erti kata lain aku "MENYEMAK" balik check orang tu . Hehhhhh gedik kan?
Biarlahh kebanyakan perempuan pun selalu juga buat serupa macam mana aku selalu buat.
Ehh apa aku meraban ni?
HAHA.

Errrr mungkin sebab aku sayang orang tu?? yekee?
Wallahualam.
Aku pun susah nak baca diri aku sendiri.

Apapun
Tahniah buat orang orang yang aku stalker itu.
Dan sekian
Telime Kasih Daun Keladi
Ada masa kita berblog lagi.
Hee. 






No comments:

Post a Comment